Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieri Eštons Kačers un Mila Kunisa (abi kopā attēlā) izdomājuši vārdu savai jaundzimušajai meitiņai - viņi atvasi nosaukuši par Vaietu Izabellu (Wyatt Isabelle) Kačeri.

Par to laimīgais tētis pavēstījis savā mājaslapā "Aplus". Savukārt sociālajā tīklā "Instagram" Kačers publicējis meitas fotogrāfiju starp citu zīdaiņu bildēm, piedāvājot sekotājiem uzminēt, kurā attēlā redzama Veieta Izabella.

"Lai tava dzīve ir brīnumu, mīlestības, smieklu, veselības un laimes pārpilna," - tādus vārdus Kačers veltījis jaundzimušajai meitiņai.

Kunisa un Kačers sāka satikties 2012. gadā, šī gada februārī viņi saderinājās, bet martā apstiprināja, ka gaida pirmdzimto.

Tiek mēļots, ka drīz pēc mazulīša piedzimšanas zvaigžņu pāris ir ieplānojis kāzas. "Es nekad neesmu vēlējusies precēties, bet tad lietas mainījās - es atradu savu mūža mīlestību," par Kačeru žurnālam W šovasar jūsmojusi Kunisa.

Ja abi patiešām mīs gredzenus, Kačeram šī būs otrā laulība - viņš sešus gadus bija precējies ar aktrisi Demiju Mūru, un oficiāli laulība tika šķirta aizvadītā gada novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!