Foto: LETA

Trešdien, 14. augustā, radiostacijas BOOM FM raidījumā Suņu būda studijā pie vadītāja Artusa Kaimiņa (attēlā) viesojās viena no seriāla UgunsGrēks zvaigznēm - aktrise Regīna Devīte. Lai gan ētera tiešraidē Regīna turējās braši, mājās viņa raidījuma dēļ izraudājusies.

Kaimiņš bija ierastajā ampluā - viņš savai viešņai uzdeva dažādus provocējošus jautājumus un visu laiku muļķīgi jokoja. Artuss iztaujāja Regīnu, cik viņai maksā par Zentas lomas atveidošanu seriālā UgunsGrēks, kā arī tiešraidē piedāvāja iedzert un uzsmēķēt, taču Regīna atteicās.

"Alkoholu nelietoju jau daudzus gadus. Jaunībā, protams, esmu pamēģinājusi, jo, kā gan tu varēsi no kaut kā atteikties, ja nezināsi, kas tas ir.

Problēmas ar alkoholu man nekad nav bijušas. Par nedzērāju esmu kļuvsi pavisam vienkārša iemesla dēļ - paskatoties apkārt, kas notiek ar cilvēkiem, kuri dzer un nezina mēru," pēc raidījuma sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Regīna.

Aktrise ne mirkli nav nožēlojusi, ka kļuvusi par atturībnieci, jo pasākumos vienmēr padomāts arī par cilvēkiem, kuri alkoholu nelieto. Nedzērājiem ir sagādātas sulas un citi bezalkoholiskie dzērieni.

Zentiņas lomas atveidotāja sajutusies neērti arī par to, ka Artuss viņu iztaujājis par naudas lietām. Lai gan raidījuma tiešraidē viņai izdevās diplomātiski no šīs tēmas novirzīties nost, pēcāk viņa prātojusi, ka vajadzēja Kaimiņam atbildēt ar pretjautājumu.

"Pēc kara jau visi gudri! Godīgi sakot, kad apstiprināju savu dalību, nemaz nezināju, uz ko es eju. Trīs dienas pirms raidījuma paskatījos internetā citus ierakstus un biju pārsteigta. Sapratu, ka atpakaļceļa vairs nav un savs vārds jātur.

Visas šīs trīs dienas biju ļoti uztraukusies. Lai gan raidījuma laikā es nejutos neērti, jo Artuss ir mans kolēģis, pēc tam gan sajutos ļoti slikti un pat izraudājos. Bija tik daudz emociju, ka vajadzēja tās atbrīvot," stāsta Regīna.

Aktrise saņēmusi atbalstu no draugiem un ģimenes, kuri ieteikuši viņai nepārdzīvot par Artusa izgājieniem, taču Regīna stingri nolēmusi, ka viņa nelasīs šim raidījumam veltītos komentārus, jo viņa ir pārliecināta, ka tajos būs daudz negatīvisma.

"Es to visu uztvēru kā spēli. Protams, dažbrīd Artuss man nemaz neļāva tā īsti izteikties, bet uz viņu neesmu ne dusmīga, ne apvainojusies. Man tikai žēl, ka cilvēks cenšas pievērst sabiedrības uzmanību caur negācijām un negatīvismu," noslēgumā saka Regīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!