Foto: DELFI

Šķiet, aktieris un radio šova Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā) ne dienas nespēj iztikt bez provokācijām - arī jauno gadu viņš iesācis ar kašķēšanos un nav kautrējies publiskajā telpā paziņot, ka populārais pašmāju dīdžejs Artis Volfs ir mudaks.

Vecgada vakarā Volfs spēlēja diskotēku Doma laukumā. Par to, kā dīdžejam bija izdevies sagaidīt jauno gadu, viņš vēlāk savus sekotājus informēja mikroblogu vietnē Twitter, neslēpjot, ka Kaimiņš viņam nedaudz pabojājis svētkus.

"Šķiet, vienīgais, ko varu atzīmēt, kā 2014. mīnusu, ir tas, ka Artuss Kaimiņš ar savu filmēšanas brigādi bija ieradies Doma laukumā," agrā rīta stundā vīteroja Volfs.  "Ar smagu ironijas devu sejā/kamerā piekritu piedalīties viņa idiotiskajā šovā," savu sakāmo turpināja dīdžejs.


Protams, Kaimiņš atbildi parādā nepalika - aktieris pirmā janvāra pēcpusdienā Volfam tviterī par šiem izteicieniem veltīja pāris skarbus un ne visai glaimojošus vārdus.

"Jaunā gada atziņa - izrādās, ka Artis Volfs ir mudaks... 44 gadīgs. A žēl. Arī grib strādāt Vienotības radio. Visu nakti Twitterī rakstījis," 140 rakstu zīmēs savu sakāmo izteica Kaimiņš, uz ko īsu un lakonisku atbildi sniedza arī Volfs. "LOL," pavēstīja dīdžejs.


Nelielo vārdu apmaiņu noslēdza Kaimiņš, iesakot Volfam aiziet pagulēt. "Paguli, būsi populārs," jaunā gada padomu populārajam dīdžejam sniedza Kaimiņš.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā par vienu no skaļākajiem un pārspriestākajiem ķīviņiem publiskajā telpā kļuva Kaimiņa vārdu apmaiņa ar reperi Gati Irbi jeb Gacho - mūziķis aktieri izaicināja uz cīņu ringā, taču Artuss paziņoja, ka šo piedāvājumu pieņems vien tad, ja viņam samaksās 67 tūkstošus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!