Foto: Publicitātes foto

Radiostacijas Boom FM raidījumā Suņu būda, kura vadītājs ir Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā), atkal uz zoba paņemta kārtējā Latvijas slavenība - šoreiz aktieris apcēlis šova Precamies!?! vadītāju Binniju Ārbergu, tiesa, bez viņas klātbūtnes.

Raidījums sākās ar to, ka Kaimiņš pieteica Binniju, kura trešdien, 26. jūnijā, viesojās studijā, taču brīdī, kad bija jāparādās viešņai, pēkšņi kadrā parādījās Ārbergas bildīte.

Kā izrādījās, viņa nav varējusi ierasties uz radio raidījuma tiešraidi klātienē, taču nebija to iepriekšējā vakarā paziņojusi, tādēļ Artuss nolēma izlīdzēties ar skaņas montāžu un Ārbergas attēlu.

Kaimiņš, kurš izteicās, ka Binnija it kā esot saslimusi, izmantoja to, ka viņa nav klātienē un, miksējot un atskaņojot dažādus ierakstus no raidījumiem un šoviem, kuros viņa piedalījusies, sāka interviju.

Intervijas gaitā Artuss atskaņoja pāris teikumus, frāzes un izteicienus, kurus Ārberga kādreiz pateikusi. Uz jautājumiem, kurus uzdeva Kaimiņš, Binnijas atbildes bija "Jā, jā!", "Mums vīrietis nav vajadzīgs!", "Televīzijā mana pirmā debija - es braucu uz Indiju!" un vēl dažas citas no konteksta izrautas frāzes.

Lai gan intervija izvērtās diezgan nesaprotama un dažbrīd pat nebija iespējams izprast, ko aktieris ar to visu vēlas pateikt, Kaimiņš tomēr pamanījās pavaicāt Binnijai arī dažus kompromitējošus jautājumus, uz kuriem kā atbildes tika piemontētas frāzes no Binnijas raidījumiem.

"Vai tev veļas mašīna ir? Ja ir, tad kādēļ tu savu netīro veļu mazgā medijos?" iedomātajai Ārbergai vaicāja Kaimiņš.

Uz šo jautājumu Binnijas atbilde bija "Bet viņa pati nav precējusies!", uz ko Kaimiņš atbildēja, ka viņa nu gan bezsakarīgi runājot.

Aktieris Binniju iztaujāja arī par uzticību. Viņš vaicāja, vai Ārbergai var uzticēties, jo viņa tomēr bija solījusi, ka ieradīsies uz raidījuma tiešraidi, taču Kaimiņu pievīla. Turpinot šo tēmu, viņš vēlējās noskaidrot, vai viņam būtu droši doties uz skaistumkopšanas salonu, kurš pieder Binnijai - ja nu viņa aktieri pēkšņi pārveido uz slikto pusi.

"Negribētos, lai mani piesien pie ķēdes. Nedrīkst otru cilvēku ielikt krātiņā," bija šova Precamies!?! vadītājas atbilde uz šo jautājumu.

Kaimiņš arī pacēla tēmu par Binnijas pagātni - attiecībām ar režisoru Dž.Dž. Džilindžeru. Viņš bija izprintējis kādu rakstu no interneta, kurā viņa izteikusies, ka attiecībās ar režisoru jutusies kā stirna, bet viņš bijis mednieks.

Artuss pauda neizpratni, kādēļ Binnija tādas lietas stāsta presei, jo laikā, kad viņa ar Džilindžeru bija kopā, neizskatījās, ka viņa tās justos. Viņš atkal iedomātajai viešņai vaicāja, kādēļ "netīrā veļa" jāmazgā publiski.

Iedomātā intervija un viena aktiera teātris beidzās ar to, ka Kaimiņš, atvadoties no Binnijas, pateica, ka visi viņu mīl tādu, kāda viņa ir.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!