Foto: Publicitātes foto

Seriāla "Viņas melo labāk" aktrise Karīna Tatarinova iepriekš medijiem par savu privāto dzīvi izteikusies skopi, taču nu viņa jau ilgāku laiku vairākos pasākumos redzēta kopā ar Liepājā zināmo dīdžeju Armandu Sausiņu jeb DJ Dry.

Dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve" vēsta, ka Tatarinova jau vairāk nekā gadu ir kopā ar Liepājā zināmo dīdžeju. Uz vairākiem Liepājā notikušiem saviesīgiem pasākumiem viņa ieradusies Sausiņa pavadībā.

Kā vēsta žurnāls, pagājušajā gadā Armands ar Karīnu arīdzan adoptējuši suņuku, kuru nosaukuši par Sīpolu, savukārt pagājušajās brīvdienās abi kopā devušies uz Tartu, kur dīdžejs pastrādājis.

Pirms vairākiem gadiem intervijā žurnālam "Ieva" Tatarinova pauda, ka vēlas sev blakus redzēt vīrieti, kas griežas viņas "enerģijas virpulī", taču arī pretēja rotācija varot izraisīt interesi un "azartiņu".

"Taču pilnīgi noteikti negribētu, lai man blakus ir tāds "ņevežestvo". Tas ir tāds cilvēks, kas zina, kā ir pareizi un kā vajag. Ej tu dēt ar savu pareizumu," skaidroja aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!