Foto: Vida Press
40 gadus vecais amerikāņu aktieris Leonardo Dikaprio tiek dēvēts par vienu no iekārojamākajiem neprecētajiem vīriešiem pasaulē, un viena no viņa lielākajām kaislībām ir slaidas modeles, kuras savas dzīves laikā viņš mainījis gluži kā zeķes. Arī viņa jaunākā aizraušanās ir blonds zaķis ar garām kājām.

Ārvalstu mediji šovasar ziņo, ka aktieris ir attiecībās ar 25 gadus veco amerikāņu modeli Kelliju Rorbahu (attēlā). Kā vēsta tabloīdi, Dikaprio vairākus mēnešus lencis savu izredzēto, līdz beidzot viņam izdevies daiļaviņu savaldzināt, un kopš jūnija abi ir pāris.

Pasaule ar Dikaprio jauno mīlestību ir gluži vai apsēsta, un pārim regulāri min uz papēžiem slavenību fotogrāfi, cenšoties iegūt pikantus kadrus. Savukārt aktiera fani ir tik izslāpuši pēc informācijas par Leonardo izredzēto drostaliņu, ka ārvalstu medijiem līdz spēka izsīkumam nākas urķēties Rorbakas dzīvē, lai katru otro dienu iepriecinātu ļaudis ar jauniem faktiem par pievilcīgo modeli.

Jau gadiem Dikaprio gaume ir nemainīga, un viņš satiekas tikai ar modelēm, kāda ir arī Kellija. Pievilcīgā daiļaviņa pozējusi tādiem izdevumiem kā Self Magazine, Glamour, Galore Magazine un vairākiem citiem. Tāpat jāatzīmē fakts, ka Rorbaha ir izvēlēta par vienu no potenciālajām kandidātēm, kura varētu bildēties prestižā žurnāla Sports Illustrated vākam.

Viņa epizodiskā lomiņā parādījusies arī populārajā seriālā Two and a Half Men, turklāt paralēli veiksmīgai modeles karjerai Rorbahai izdevies arī studēt. Kellija absolvējusi Džordžtaunas Universitāti, un vēlāk viņa Londonā izglītojusies mūzikas un teātra mākslas akadēmijā.

Ja ar to vēl nebūtu gana, Rorbaha ir arī ļoti sportiska un aizrāvusies ar golfu un skriešanu. Tāpat viņa iesaistījusies arī vairākās sociālajās kampaņās un labdarības akcijās, tādēļ nemaz nav jābrīnās, ka ārvalstu mediji modeli jau pasludinājuši par "supersievieti", kurai, iespējams, beidzot izdosies apprecēt Dikaprio.

Dikaprio bijušo draudzeņu saraksts ir visai garš, un tajā netrūkst zināmu vārdu. Tā, piemēram, savulaik aktieris bijis kopā ar Victoria's Secret "eņģelīšiem" Žizeli Bundhenu un Bāru Rafaeli. Savukārt šī gada sākumā Leonardo šokēja pasauli, laužot paradumu gulēt tikai ar blondām modelēm - viņš janvārī lakstojās ap barbadosiešu izcelsmes dziedātāju Riannu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!