Foto: LETA

No 4. novembra pie skatītājiem nonāks režisora Andreja Ēķa jaunākais romantiskais komēdijseriāls sešās sērijās "Perfektās kāzas", kurā galvenajās lomās iejūtas aktieri Lelde Dreimane un Kaspars Zāle, kuri pēc pāris attiecībās pavadītiem gadiem 2019. gadā šķīrās un gāja katrs savu ceļu.

Viesojoties "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas," aktieris stāsta, ka bijis mazliet dīvaini precēties un skūpstīties ar bijušo kameras priekšā, turklāt to visu filmējis operators, ar ko Lelde savulaik bijusi kopā.

"Aktieriem jau vispār tās mīlas ainas ir sarežģīts uzdevums – vai nu ir vai nu nav tā saikne. Saikne bija, jo es Leldi pazīstu un bijām dzīvojuši kopā," stāsta Zāle, piebilstot, ka tas tomēr nav uzjundījis domas atkal saiet kopā ar daiļavu, jo pats trīs mēnešus ir jaunās attiecībās.

Kaspars atklāja, ka viņš savu jauno draudzeni pazīst jau sen, taču romantiskas jūtas starp abiem uzvirmojušas tikai šogad, turklāt viņa nav aktrise.

"Manuprāt, galvenais ir tās sarunas. ja ir kopīgas lietas, ar kurām vari dalīties, tad tu jūties ērti un nav jāizliekas vai jāspēlē kādas lomas," tā Kaspars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!