Foto: Vida Press
Līdz šim aizvadījusi visai raibu privāto dzīvi, laulības ostā nolēmusi iestūrēt amerikāņu aktrise Lindsija Lohana. 35 gadus vecā dāma tikusi bildināta, vēsta ASV tabloīdi.

Pēc apmēram divu gadu kopābūšanas par saderināšanos ar draugu sociālajos tīklos pavēstījusi Lindsija Lohana, kuras karjera kino jomā aizsākās kā mazai meitenei tālajā 1989. gadā. Lohanas izredzētais ir Beiders Šemms, kurš strādā par finanšu speciālistu.

Šemms un Lohana savu draudzību turējuši noslēpumā ilgāku laiku, bet nu abi pošas kāzām. Puisis savai izredzētajai uzdāvinājis saderināšanās gredzenu apmēram, 250 tūkstošu ASV dolāru vērtībā, aplēsis medijs "Page Six".

Vizuāli gredzens esot stipri līdzīgs tam, kādu Lohanai 2016. gadā uzdāvināja viņas iepriekšējais līgavainis, krievu miljonārs Jegors Tarabasovs. Ar šo vīrieti Lohana gan neapprecējās, jo pēc gada aktrise konstatēja, ka mīļotais viņu apzadzis.

Lindsijas Lohanas pašas vecāki izšķīrās 2007. gadā, un aktrise publiski pauda, ka notikušais viņai bija trauma; ar tēvu viņas attiecības pārtrūka.

Jau vēstīts, ka no bērnu zvaigznes Lohana ātri vien kļuva arī par tīņu elku – gan kritiķu labas atsauksmes, gan vērienīgus kases panākumus guva "Freaky Friday", "Mean Girls", "Herbie: Fully Loaded". Vēl nesasniegusi 20 gadu vecumu, Lohana bija miljonāre un kino ekspertu apjūsmota aktrise. Paparaci viņai sekoja uz katra soļa, viņas mīlas dzīve tika vētīta tabloīdu pirmajās lapās. Taču drīz vien karjera strauji gāja uz leju – Lindsija pati izvēlējās darboties mazbudžeta kino. Taisnības labad gan jāsaka – pie lielākām lomām netiktu arī tad, ja gribētu.

2007. gadā par braukšanu pie stūres apreibinošo vielu ietekmē Lohanai divreiz nācās stāties tiesas priekšā, vairākas viesošanās rehabilitācijas centros izjauca filmēšanās plānus. Lohana sāka darboties kā modele modes biznesā, klajā laida savu apģērbu līniju. Plānus atsākt karjeru kino atkal izjauca nepatikšanas ar likumu – dažādi pārkāpumi un nosacīto sodu neievērošana lika tiesai Lohanu atkal un atkal sūtīt uz rehabilitācijas iestādēm.

Aktrise arvien deva iemeslu par sevi rakstīt presei, piemēram, krietnu laiciņu ilga viņas lesbiskās attiecības ar dīdžejmeiteni Samantu Ronsoni. Ik pa laikam kādu darbiņu kino vai TV Lohana dabūja, tomēr tas nebija nekas ievērojams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!