Foto: Reuters/Scanpix
Šobrīd Itālijas pilsētā Venēcijā norisinās 68. starptautiskais kino festivāls un uz prestižo forumu ieradušies daudzi slaveni aktieri, tomēr īpašu fotogrāfu uzmanību izpelnījusies angļu aktrise Keita Vinsleta (attēlā), kura daudzus kino mīļotājus pārsteigusi ar savas figūras izmaiņām.

Festivāla norises vietā Vinsleta ieradās krāšņā dizaineres Stellas Makartnijas kleitā, kas uzskatāmi izcēla viņas ķermeņa aprises, liekot runāt gan par pozitīvajām vizuālām pārmaiņām, gan arī par ieilgušu stresu, kādā aktrise dzīvojusi pēc šķiršanās no sava otrā vīra - režisora Sema Mendesa.

Tiesa, modes eksperti pamanījuši arī kādu citu niansi, proti, Vinsletas kleitas īpatnību jeb "noslēpumu": melnie iešuvumi kleitas sānos ievērojami sašaurina aktrises figūru, veidojot satriecošu optisko ilūziju par ārkārtīgi tievu vidukli, gluži kā smilšu pulkstenim.

Kā zināms, Vinsleta nekad nav bijusi īpaši slaida sieviete un nereti pat iekļauta pasaules seksīgāko apalīšu topos, taču viņu pašu tas nekad sevišķi nav uztraucis. Savulaik intervijā žurnālam Glamour aktrise pat atzinās, ka daudzi cilvēki viņu uzskata "par lielu un resnu vikingu", turklāt vēl nedaudz apaļīgāka viņa kļuva pēc otrā bērna piedzimšanas.

Venēcijas kinofestivālā publikai ir iespēja novērtēt divas filmas ar Vinsletas līdzdalību - Romana Polansaka melno komēdiju Asinspirts (Carnage), kas iekļauta oficiālajā konkursa programmā, kā arī Toda Heinesa uzņemto televīzijas miniseriālu Mildreda Pīrsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!