Foto: Reuters/Scanpix
Populārā britu aktrise Keita Vinsleta (attēlā), kura nekad nav aizrāvusies ar pārmērīgu slaidās līnijas ievērošanu, beidzot esot samierinājusies ar to, ka publika viņu uzskata par resnu.

Intervijā žurnālam Glamour Vinsleta atzinusi, ka viņas augums sabiedrībā tiek daudz apspriests, jo lielākajai daļai cilvēku viņas ķermeņa formas neesot pieņemamas.

"Es izskatos pilnīgi citādi, nekā cilvēki vēlētos mani redzēt. Ir pilnīgi acīmredzami, ka cilvēki mani uzskata par lielu un resnu vikingu," ironizējusi Vinsleta.

Tomēr aktrise ir pārliecināta, ka pilnīgas ķermeņa formas veiksmīgai kino karjerai nav traucēklis - lai spēlētu skaistu sievieti, bieži vien pietiek būt no dabas daiļai, bet tēlot nepievilcīgu sievieti, kura piesaista ar emocijām un pārdzīvojumiem, esot krietni sarežģītāks uzdevums.

Vinsleta uzskata, ka tieši nepievilcīgu tēlu spēlēšana no aktieriem prasa daudz vairāk profesionalitātes, un viņa pati to vienmēr uztvērusi kā interesantu izaicinājumu.

"Man patīk, kad personāžs prasa no manis izskatīties daudz sliktāk, nekā es izskatos uz sarkanā paklāja. Daudz interesantāk ir tēlot varoni, kurai lomas dēļ ir jāizskatās pēc suņa mēsla," paziņojusi aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!