Foto: AFP/Scanpix/LETA

Dziedātāja Keitija Perija, kurai jau pavisam drīz gaidāmas dzemdības, intervijā atklājusi kādu līdz šim vēl nezināmu faktu, proti, pašķiroties no aktiera Orlando Blūma, viņa domājusi par pašnāvību.

Šobrīd 35 gadus vecā dziedātāja gaida Orlando Blūma bērnu, taču vēl pirms trim gadiem mīlas likstas likušas viņai prātot par pašnāvību.

Intervijā "CBC" Keitija Perija pastāstīja, ka smaga krīze viņu skārusi 2017. gadā. Krīze notikusi gan viņas privātajā, gan profesionālajā dzīvē.

Togad viņa jau gadu bija attiecībās ar sekssimbolu Orlando Blūmu, taču tad abi pašķīrās. Vienlaikus Perijas albums "Witness" nesasniedza tādus panākumus, uz kādiem viņa cerējusi. Šīs neveiksmes novedušas pie personības sabrukuma, atklāj māksliniece.

"Mana karjera bija augšupejošā trajektorijā, un katrs mazākais sašūpojums man nozīmēja ko seismisku," stāsta Perija. Pašķiršanās no mīļotā vīrieša vedinājusi Periju uz pašnāvības domām.

Tiesa gan, pāris bija pašķīries vien īsu brīdi, jau tajā pašā gadā abi atkal sagāja kopā. Šobrīd Perija piepildījusi sapni par ģimeni, jau drīzumā pasaulē jānāk viņas pirmajam mazulim.

Blūmam gaidāmais bērns būs otrais. 43 gadu vecais Blūms ar Periju nav precējušies, taču zināms, ka pērn viņš sievieti bildinājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!