Amerikāņu aktrise un rakstniece Kerija Fišere no depresijas galu galā izārstēta ar elektrošoka terapiju. Pēc gadiem ilgas cīņas ar atkarību no alkohola, narkotikām un recepšu medikamentiem Fišere regulāri cieta no depresijas lēkmēm, kurām nepalīdzēja nekādas tradicionālās zāles.

Galu galā aktrise piekrita ārsta ieteikumam veikt elektrošoka terapiju, kas izrādījās ļoti veiksmīga.

"Es no tās atteicos gadiem. Viņi man to piedāvāja agrāk, jo es biju dziļā depresijā, uz kuru neiedarbojās medikamenti. Tā izrādījās ļoti efektīva. Es noteikti to iesaku citiem," stāstīja 52 gadus vecā aktrise.

Kopš 1975. gada Fišere filmējusies vairāk kā 60 filmās, taču popularitāti ieguva līdz ar Zvaigžņu karu sākotnējo triloģiju, kurā viņa spēlēja princesi Leju. Nesen uz kinoekrāniem iznāca viņas jaunākā filma Sievietes (The Women), kurā Fišere spēlē līdzās tādām populārām aktrisēm kā Mega Raiena, Anete Beninga, Eva Mendesa, Kendisa Bergena un Beta Midlere.

Kerija Fišere ir Holivudas "zelta laikmeta" zvaigznes Debijas Reinoldsas meita. No 1983. gada augusta līdz 1984. gada jūlijam viņa bija precējusies ar slaveno mūziķi Polu Saimonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!