Foto: Vida Press
Aktieri Orlando Blūmu jau vairākus mēnešus vieno romantiskas attiecības ar mūziķi Keitiju Periju. Šonedēļ publiskajā telpā uzvirmojis krāpšanas skandāls – aizņemtais vīrietis pieķerts kopā ar 23 gadus veco amerikāņu dziedātāju Selēnu Gomesu (abi attēlā).

Izdevumam "TMZ" nopludināti foto, kuros Blūms un Gomesa iemūžināti Lasvegasā. Abi pieķerti kopā kādā naktsklubā, un bildēs piefiksētas visai divdomīgas ainiņas.

Tabloīdi vēsta, ka Gomesa piektdien uzstājusies Lasvegasā. Savukārt 39 gadus vecais Blūms "grēku pilsētā" viesojies kāda sava drauga vecpuišu ballītes ietvaros.

Pēc Gomesas koncerta viņš devies uz mūziķes rīkoto neoficiālo ballīti naktsklubā. Tabloīdi, atsaucoties uz vairākiem anonīmiem aculieciniekiem, ziņo, ka Blūms un dziedātāja lielāko vakara daļu pavadījuši kopā.

Mūziķe un aktieris tērgājuši un nav vairījušies arī no dažādām mīļuma izpausmēm – pieskārieniem un apskāvieniem. Kādam vērīgam naktskluba apmeklētājam izdevies abus iemūžināt kompromitējošos foto.

Bilžu dēļ publiskajā telpā uzvirmojis krāpšanas skandāls. Slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem momentuzņēmumi bijis gana spēcīgs arguments, lai paziņotu, ka Blūms piekrāpis savu mīļoto Keitiju Periju.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad tiek vētīts Blūma un Gomesas romāns. Pirms pāris gadiem paparaci pārīti pieķēra kopā, bet toreiz abi dievojās, ka ir tikai labi draugi.

Savukārt attiecības ar Periju Blūmam ir kopš janvāra. Preses fotogrāfi abus pēdējos mēnešos vairākkārt piefiksējuši kopā, un līdz šim nekas neliecināja, ka pāra starpā valdītu nesaskaņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!