Foto: Vida Press

Rudenī pirms trim gadiem par sensāciju Krievijā un ārpus tās robežām kļuva tolaik 84 gadus vecā aktiera Ivana Krasko precības ar par viņu 60 gadus jaunāko Natāliju Ševelu. Jaunākie ziņu virsraksti šomēnes liecināja, ka ņiprais večuks nolēmis šķirties un atgriezties pie bijušās sievas, bet tagad viņš metis kažoku otrādi un apgalvo, ka šī informācija esot pārspīlēta.

"Mēs, protams, sazināmies, aprunājamies. Es zinu par visu, kas notiek. Bet jautājums par mūsu šķiršanos ir neizbēgams. No manas puses laulība ar Natāliju Aleksandrovnu bija eksperiments. Tāds pedagoģisks solis. Es gribēju viņai palīdzēt un turpināšu to darīt, kamēr meitene pati nebūs tikusi uz savām kājām," izdevums Komsomolskaya Pravda aizvadītajā nedēļā citēja Krasko.

Tāpat arī izdevums vēstīja, ka Krasko nolēmis atgriezties pie savas bijušās sievas un dēlu mātes Natālijas Vjaļas, kurai, citējot seniora vārdus, "pret to nav nekādu iebildumu".

Dažas dienas vēlāk Krasko medijiem steidzis taisnoties, ka priekšlaicīgi esot sākušas izplatīties nepatiesas baumas. "Par šķiršanos vispār nav runa. Mūsu ģimenē viss ir labi, un nav šaubu, ka tā tas būs arī turpmāk," Krievijas izdevumam "Star Hit" taisnojies Krasko.

Aktieris pieļāvis, ka kāds apzināti vēlējies radīt sensāciju un izplatījis baumas par šķiršanos. Turklāt večuks apgalvojis, ka jaunā sieva viņu diezin vai pametīs, jo viņai neesot ne plika graša pie dvēseles. Savukārt, ja Natālija tomēr iesniegs šķiršanos, Krasko nolēmis nepiekāpties.

Atgādinām, ka Krasko un Natālija gredzenus mija 2015. gada 9. septembrī Sanktpēterburgā. Aktierim šīs ir ceturtās laulības, un arī jaunā līgaviņa jau bijusi vienreiz precējusies – pirms tam viņas laulātais bijis patoloģiski greizsirdīgs vīrietis, kurš sievai liedzis gandrīz jebkādu privāto dzīvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!