Foto: Vida Press

Par vienu no karstākajiem šī brīža lesbiešu pāriem pasaulē tiek dēvēta aktrise, filmas Krēsla zvaigzne Kristena Stjuarte un šarmantā franču dziedātāja Stefānija Sokolinski jeb SoKo (abas attēlā). Paparaci jau atkal izdevies abas pieķert kopā.

Lai gan meitenes savas romantiskās attiecības vēl nav apstiprinājušas oficiāli, pēdējā laikā fotogrāfiem vairākkārt aktrisi un dziedātāju izdevies iemūžināt kopā.

Šonedēļ paparaci pāri "nomedījuši" Losandželosas lidostā, un fotogrāfu guvums bijis ievērojams – tie tikuši ne tikai pie bildēm, kuros abas dāmas redzamas kopā, bet arī piefiksējuši Stjuartes stila pārvērtības.

Lai gan aktrise nekad nav cienījusi sievišķīgu stilu, izņemot sarkanā paklāja pasākumus, pēdējā laikā viņas tēls kļuvis īpaši vīrišķīgs un puicisks. Nesen viņa arī izbalinājusi matus un pārtapusi par blondīni.

Aizvadītā gada izskaņā pajuka 25 gadus vecās Stjuartes un viņas asistentes Alīsijas Kārlingas attiecības. Pirms pāris mēnešiem tabloīdus pāršalca vēsts, ka aktrise uzsākusi mīlas dēku ar par sevi piecus gadus vecāko franču dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!