Foto: Vida Press

Vasaras sākumā tapa zināms, ka 65 gadus vecais Holivudas spīdeklis Deniss Kveids un latviešu izcelsmes kanādiešu modele Santa Auziņa (abi attēlā) pārtraukuši romantiskās attiecības. Drīz vien aktieris sāka iziet sabiedrībā ar savu jauno simpātiju, 26 gadus veco amerikāņu studenti Lauru Savoju, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka pāris šoruden pēc dažu mēnešu ilgas draudzības jau saderinājies.

Kveids un par viņu 30 gadus jaunākā Santa sāka tikties 2016. gadā, un abi zibenīgi kļuva par vienu no apspriestākajiem un paparaci visvairāk medītajiem pārīšiem Losandželosā.

Lai gan nelabvēļi šīm attiecībām jau no sākta gala paredzēja īsu mūžu, aktieris un modele visus šos gadus demonstrēja nesatricināmu saskaņu, un vēsts, ka abi tomēr izšķīrušies, nepatīkami pārsteidza daudzus.

Nedz Kveids, nedz Auziņa publiski nav komentējuši, kas izjaucis abu attiecības, bet šīs vasaras sākumā aktieris jau sāka iziet sabiedrībā ar citu sievieti – iepriekš minēto Lauru Savoju.

Savukārt Santas sociālajos tīklos publicētā informācija liecināja, ka viņa pēc šķiršanās bauda dzīvi un lielāko daļu laika pavada ar savām abām meitiņām.

Tikmēr Kveids visu savu uzmanību un mīlestību šajos mēnešos veltījis jaunajai simpātijai, un slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka aktieris mīļotajai nesen izteicis bildinājumu.

Izdevums no anonīmiem avotiem uzzinājis, ka aktieris mīļoto bildinājis atpūtas laikā Havaju salās.

Atgādinām, ka pērn vasarā tika oficiāli izšķirta Kveida 14 gadus ilgusī laulība ar viņa trešo sievu Kimberliju. Savukārt gadu tūkstošu mijā starmešu gaismās nonāca Kveida šķiršanās no aktrises Megas Raienas. Aktierim ir trīs bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!