Foto: F64/DELFI

Trešdien, 22. martā, jubileju svin aktieris, pasākumu vadītājs un modelis Andris Bulis (attēlā), kurš savas karjeras laikā ne reizi vien atzīts par pievilcīgāko un iekārojamāko Latvijas vīrieti un cienīgi nēsā pašmāju sekssimbola titulu.

Buļa vārds uz Latvijas teātra skatuves iemirdzējās aizvadītās desmitgades pirmajā pusē, kad viņš Merkucio lomā spoži debitēja Liepājas teātra izrādē "Romeo un Džuljeta" un par šo veikumu saņēma arī "Spēlmaņu nakts" balvas nomināciju.

Vēlāk viņš spēlējis Nacionālajā teātrī, kādu laiku darbojās Gaļinas Poļiščukas vadītajā "Teātra observatorijā", kā arī ir priecējis Daugavpils teātra skatītājus. Starp populārākajiem viņa veikumiem uz skatuves ierindojamas monoizrādes "Lidojums" un "Face Book. Post Scriptum".

Tāpat Buļa pievilcību un šarmu iespējams novērtēt seriālā "Viņas melo labāk", vairākās filmās un dažādos televīzijas raidījumos, bet viņa iekšējo dvēseli atklāj trīs dzejoļu krājumi.

Neraugoties uz sekssimbola statusu, ilgus gadus Bulis bija paraugs daudziem vīriešiem, uzticīgi dzīvojot kopā ar savu skolas gadu mīlestību un dēliņa Markusa māti, bet pēdējos gados šī idille cieta pamatīgu triecienu.

Atklājās, ka Bulis vairākus gadus uzturējis attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi un pat uzsācis ar viņu kopdzīvi. Beigu beigās gan aktieris džentlmeniski atzina savu kļūdu, to nožēloja un atgriezās pie ģimenes, kurā šī gada sākumā pasaulē nāca meitiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!