Foto: LETA

Šā gada 27. maijā par precētu vīru kļuvis Latvijas Nacionālā teātra un kino aktieris Raimonds Celms. Celms par sievu apņēma sava dēliņa Viļa māti Paulu Pērkoni, kura pēc kāzām nu godājama par Paulu Celmu, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Celmu pāris precējās Opekalna baznīcā tieši tajā brīdī, kad Latvijas hokejisti pusfināla mačā Tamperē cīkstējās ar Kanādas hokejistiem.

2021. gada vasarā mīlētāji kļuva par vecākiem – pasaulē nāca dēls Vilis, bet nu pāris arī oficiāli apprecējušies.

Kā raksta "Privātā Dzīve", aktieris savu nākamo sievu saticis festivālā "Sudmaliņas", kur Celms bija vadītājs, un Paula Pērkone – deju ansambļa "Daiļrade" dejotāja – uzaicinājusi aktieri padancot. Tā arī deja turpinās. Jaunā sieva "Instagram" platformā ielikusi īsu video ar jaunā pāra deju kāzu svinībās.

Kā iepriekš izteicies Celms, abi būtu precējušies jau agrāk, taču plānus iztraucēja Covid-19 pandēmija, darbi apstājušies, naudas nav bijis pietiekami, jo mīlētāji vēlējušies "lielu balli".

Raimonds Celms Nacionālajā teātrī nonāca, būdams vēls aktiermākslas students 2014. gadā. Viņa kontā ir lomas izrādēs "Kabarē", "Svina garša", "Asins kāzas" un citas. Tāpat Celms filmējies Jāņa Ābeles kinolentē "Septiņi miljardi gadu pirms pasaules gala" un arī "Dvēseļu putenī".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!