Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā par vienu no apspriestākajiem notikumiem Latvijā kļuva Ventspils mēra Aivara Lemberga laulības - viņš mija gredzenus ar savu kolēģi Kristīni Krasovsku (abi attēlā).

Jau vēstīts, ka laulības norisinājās 27. novembrī un par pasākuma norises vietu bija izvēlēta Ventspils Livonijas ordeņa pils.

Kā izdevumam Privātā Dzīve atklājis Lembergs, kāzas piektdienā svinētas, jo tām seko divas brīvas brīvdienas - nekāda īpaša nozīme konkrētajam datumam neesot bijusi.

Viņš komentējis arī vietas izvēli, par ko daudz tika trītas mēles.

"Šī jau nav nekāda Rundāles pils. Livonijas ordeļa pils ir vietējās nozīmes objekts. Tā nekad nav bijusi rezidence, bet gan kalpojusi kā aizsardzības objekts. Taču tā ir diezgan laba vieta šādam pasākumam un tik nelielam viesu skaitam," žurnālam skaidrojis Ventspils mērs.

Kāzas apmeklējuši aptuveni 50 viesu, un pēc laulībām sieva pieņēmusi vīra uzvārdu. Tiesa, jaunlaulātajiem nāksies iztikt bez medusmēneša.

"Nekāds īpašais medusmēnesis mums nebūs, jo nekur daudz un tālu braukt tagad vairs nevaram. Izbaudīsim kopējas brīvdienas Ziemassvētkos," skaidrojis jaunais vīrs, kurš jau nākamā gada sākumā kļūs par tēvu trešajai atvasei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!