Foto: F64

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un populārā bērnu raidījuma "Tutas lietas" vadītāja Liene Sebre šovasar izgāja pie vīra – sava ilggadējā drauga, aktiera Ģirta Liuzinika. Oficiāli viņa pieņēmusi vīra uzvārdu, taču teātrī turpinās darboties kā Sebre. Intervijā žurnālam "Ieva" aktrise atklāja, ka abu kāzās klāt bija arī vīra bijusī sieva.

Attiecībā uz uzvārda maiņu Liuziniks mīļotajai esot teicis "tā ir tava izvēle", un Sebre savu izvēli izdarījusi, kļūstot par Liuzinika kundzi, aktrise pastāstīja "Ievai".

Ģirtam Liuzinikam ir divi dēli no iepriekšējās laulības, bet Sebrei – meita no TV24 programmu direktora Rūdolfa Ēķa, un visi bērni bieži satiekas vienuviet. "Viņi visi labi satiek. Protams, veidojas arī savi bērnu konflikti, kas ir tikai normāli, bet piedzīvojam arī ļoti daudz sirsnīgu mirkļu, ko paturēt prātā. Mums visu laiku notiek tāda menedžēšana – tad mana meita dodas pie sava tēva, tad Ģirta puikas pie savas mammas, tad atkal visi ir pie mums," intervijā saka Sebre.

Abu kāzās viesu vidū bijusi arī Liuzinika dēlu māte Meta. Uz "Ievas" jautājumu, kā viņiem izdevies izveidot tik labas attiecības ar vīra bijušo, aktrise stāsta: "Tas nāk no abām pusēm. Par attiecību "bildi" jādomā plašāk. Jāsaprot, kā gribi dzīvot, kas tev ir svarīgi. Kad to saproti, vari izveidot ļoti sirsnīgas attiecības arī ar tiem cilvēkiem, par kuriem šķita – nekad ar viņiem pat nerunāsi. Mani fascinē, ka mums ar Metu ir tik laba komunikācija. Viņa ir Ģirta bērnu mamma – tas ir pats svarīgākais. Viņa ir ģimene! Esmu priecīga, ka varam dalīt kopīgus svētkus, notikumus, ka varam būt klātesošas brīžos, kad tas vajadzīgs, un arī puikas ir priecīgi. Meta ir brīnišķīgs, gaišs, talantīgs un mīļš cilvēks," vīra bijušo kundzi raksturo Sebre un piebilst, ka pašai ir arī labas attiecības ar savas meitas tēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!