Foto: F64
Liepājas teātra aktiera Egona Dombrovska sieva, floriste Evita Dombrovska izdevumam "Privātā Dzīve" atklājusi, ka viņu saskanīgā laulība ir "tikai fasāde", jo patiesībā abi ir šķīrušies un aktieris dzīvo kopā ar citu sievieti.

50 gadus vecais Dombrovskis jau kādu laiku dzīvo šķirti no ģimenes, jau vairākus mēnešus viņš nedzīvo kopā ar Evitu Rīgā vai abu iekoptajās "Strēlnieku" lauku mājās Pļaviņās, bet gan Raiskumā kopā ar citu dāmu.

Daudziem atmiņā palicis LTV raidījums "Kultūrdobe", kurā sabiedrībā zināmi cilvēki skatītāju izved ekskursijā pa savu dārzu, – tajā aizpērnajā vasarā Dombrovskis kopā ar sievu filmējās "Strēlniekos" un atstāja saskanīga pāra iespaidu, taču Evita žurnālam saka: tas viss bija tikai fasāde, jo patiesībā abi ir oficiāli šķirti jau kopš 2014. gada. Nākamgad būtu jāsvin laulību 20. gadadiena, bet abi izšķīrās pēc 11 gadu kopdzīves.

Sieviete neslēpj, ka šķiršanās notikusi Dombrovska donžuāna iedabas dēļ. "Precoties neko par to nezināju un pēc tam neticēju. Tikai vēlāk pie sevis domāju – vāks, kas tas tāds? Viņam jau sen pirms Raiskuma ir bijušas dāmas... Puisis, tā teikt, ir ar vērienu. Viņam patīk dzīvot tā, kā viņš grib, bet viss ir normāli," stāsta Evita, kura ir informēta arī par bijušā vīra pašreizējo simpātiju, lai gan viņš stāstot, ka "tur nekā neesot".

Evita uzskata, ka neviens jau nav perfekts, bet tiem, kuriem fasāde ir īpaši skaista, iekšā daroties vistrakākās lietas. Viņa sapratusi, ka Egons nekad nemainīsies, tāpēc mitējusies arī greizsirdība uz citām viņa sievietēm.

Šobrīd bijušie laulātie daudz vairs nekomunicē, bet turpina rūpēties par abu kopīgo meitiņu Helmu, kura piedzima 2012. gadā.

Pats Egons Dombrovskis "Privātajai Dzīve" nav sniedzis komentārus par savas privātās dzīves peripetijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!