Foto: Privātais arhīvs
Vairākkārt "Spēlmaņu nakts" balvām nominētais Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks drīzumā kļūs par tēvu.

33 gadus vecais aktieris šogad kļūs par tēti – attiecībās ar koncertzāles "Liepājas dzintars" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāju Santu Margeviču dzims pāra pirmais mazulis.

Bērnam jānāk pasaulē novembrī, portālam "Delfi" apstiprināja talantīgais aktieris.

Sarunā ar "Delfi" Gatis Maliks atklāj, ka kopā ar savu vienaudzi Santu ir jau vairāk nekā četrus gadus, abi nesen izremontējuši un iekārtojuši jaunu dzīvesvietu Liepājā.

Ģimenes papildinājums bijis plānots, atzīst Gatis, turklāt mazulis arī ātri pieteicies. "Gaidu ar mazām bailēm un patīkamu satraukumu. Nezinu, vai vecāku lomai cilvēki jebkad ir gatavi, tas vienkārši pienāk. Tu esi tētis, un sāc ar to "dīlot"," noskaņojumu, atvasi gaidot, raksturo Maliks.

Topošā māmiņa nu devusies bērna gaidību atvaļinājumā, taču pats Gatis pauž cerību, ka nokaitētā situācija ar Liepājas teātri atrisināsies: "Ceru, ka būs teātris, kurā spēlēt," viņš teic.

Kā zināms, Covid-19 pandēmijas laiks Liepājas teātrim radījis tik lielus zaudējumus, ka apdraudēta tā pastāvēšana. Šobrīd teātra vadība cenšas vienoties ar Kultūras ministriju un Liepājas domi par atbalsta pasākumiem.

View this post on Instagram

A post shared by Gatis Maliks (@gmaliks) on Dec 30, 2019 at 10:05am PST

View this post on Instagram

A post shared by Santa Margevica (@santamargevica) on Jun 23, 2020 at 11:52pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!