Foto: Privātais arhīvs

Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks un viņa mīļotā sieviete Santa Margeviča kļuvuši par vecākiem.

Vairākkārt "Spēlmaņu nakts" balvām nominētais Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks un Liepājas koncertzāles "Liepājas Dzintars" mārketinga vadītāja Santa Margeviča sagaidījuši pasaulē savu pirmo atvasi – piedzimis dēlēns, kuru vecāki nosaukuši par Paulu.

"Viegli apjukušu izteiksmi sejā, bet ļoti apņēmīgi un pārliecinoši 15. novembrī plkst. 17.12 mūsu visu kompānijai ir pievienojies Pauls Maliks," par priecīgo dzīves pavērsienu sociālajā vietnē "Facebook" vēstīja aktieris. Dēls piedzimis Liepājas Reģionālajā slimnīcā.

Saziņā ar portālu "Delfi" aktieris teic, ka sajūtas jaunajā – tēva – statusā esot lieliskas, un labi jūtas arī puisēna māmiņa. "Tas ir īpašākais, kas ar mums noticis, un pašlaik tikai cenšamies šo brīnumu apjaust. Visi esam sveiki un veseli, ļoti priecājamies. Pašlaik iepazīstamies, vērojam viens otru un ceram uz ilgstošu un patīkamu sadarbību ar mazo knauķi," saka laimīgie vecāki.

Šīs vasaras izskaņā "Delfi" jau vēstīja, ka Maliks kopā ar savu vienaudzi Santu ir vairāk nekā četrus gadus, abi nesen izremontējuši un iekārtojuši jaunu dzīvesvietu Liepājā. Ģimenes papildinājums bijis plānots, turklāt mazulis arī ātri pieteicies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!