Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 2. martā, tika pasniegtas pasaulē prestižākās kino balvas – ASV Kinoakadēmijas Oskari. Arī šoreiz, līdzīgi kā aizvadītajā gadā, neliels misēklis gadījās pērnā gada balvas laureātei Dženiferai Lourensai (attēlā) – viņa atkal paklupa.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā Lourensa, dodoties pakaļ statuetei par labākās aktrises sniegumu filmā Optimista dienasgrāmata (Silver Linings Playbook), sapinās savā kuplajā kleitā un paklupa. Arī šogad bija novērojams līdzīgs scenārijs, tiesa, šoreiz kritiens notika uz sarkanā paklāja.

"Oskaru" pasniegšanas ceremonijai 23 gadus vecā aktrise šoreiz bija izraudzījusies sarkanu vakarkleitu, taču krāšņais tērps tā valkātājai atkal sagādāja nedienas - Lourensa uzkāpa uz savas kleitas malas un zaudēja līdzsvaru.

Lai gan Lourensai šogad neizdevās iegūt Oskaru par labākās otrā plāna aktrises sniegumu filmā Amerikāņu afēra (American Hustle), viņas ierašanās un krāšņais iznāciens uz sarkanā paklāja nepalika nepamanīts.

Tiesa, pati aktrise sev ierastajā manierē par šo nelielo misēkli vēlāk pasmējās. Kā aktrise vēlāk paskaidroja vairākiem ziņu kanālu reportieriem, kritienā vainojams bija tas, ka kleitas krāsa saplūdusi ar sarkano paklāju, kā rezultātā viņa uzkāpusi uz sava tērpa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!