Foto: Vida Press
Problēmu māktais aktieris Makolijs Kalkins (attēlā) mēģinājis izdarīt pašnāvību, pārdozējot narkotikas, apgalvo amerikāņu tabloīdi.

Kā vēsta izdevums National Enquirer, aktieris, kurš esot atkarīgs no heroīna un spēcīga pretsāpju medikamenta - oksikodona, izteicies, ka vēlas atņemt sev dzīvību.

"Makolijs lietoja heroīnu un runāja par pašnāvības izdarīšanu," žurnālistiem izteicies kāds viņa paziņa. "Viņš arī lietoja tabletes, un, ja nebūtu pārtraucis to darīt, viņa sirds neizturētu."

Neskatoties uz narkotiku reibumu, kādreizējā bērnu filmu zvaigzne zināja, ko dara, vismaz tā uzskata laikraksta informācijas avots: "Uzskatu, ka viņš centās sevi nogalināt!"

"Par laimi, Makolijs nebija viens, citādi, manuprāt, šobrīd jau būtu miris. Viņš bija notašķījies ar asinīm no šļirces dūrieniem. Viņš bija briesmīgā stāvoklī, tuvu pārdozēšanai," piebilda aktiera paziņa.

Pēc šī incidenta esot kļuvis skaidrs, ka Makolijam vajadzīga psihiatra palīdzība, bet nu jau 31 gadu vecais filmas Viens pats mājās aktieris noliedz, ka viņam būtu kāda problēma.

"Fakts ir tāds, ka viņa dzīve nonākusi strupceļā, bet viņa karjera - tualetes podā, jo viņš nespēj pārdzīvot šķiršanos no aktrises Milas Kunisas, kura viņu pameta tieši narkotiku lietošanas dēļ.

Ja viņš tā turpinās, arī šis puisis beigs tāpat kā Džons Beluši vai Rivers Fīnikss, ja vien nedosies uz rehabilitācijas klīniku," intervijā uzsvēra vārdā nenosauktais paziņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!