Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris Makolijs Kalkins (attēlā), kurš slavu iemantoja kā mazais, drosmīgais puisēns Kevins no filmas Viens pats mājās, pēdējo gadu laikā piedzīvojis šausminošas lietas – cīnījies ar atkarību no narkotikām un pat gandrīz nomiris -, bet šķiet, ka beidzot viņš nostājies uz pareizā ceļa.

Pirms diviem gadiem publiskajā telpā izskanēja runas, ka Kalkins mēģinājis izdarīt pašnāvību, pārdozējot narkotikas, un ilgu laiku aktieris cīnījās ar atkarību no heroīna un citām apreibinošām vielām, un pēdējo mēnešu laikā par aktiera gaitām bija maz ziņu.

Līdz šim tabloīdiem jaunas informācijas par Kalkina dzīvi praktiski nebija, taču šonedēļ ārvalstu mediji savulaik populārajai filmu zvaigznei uzdūrušies Londonā, kur aktieris kopā ar savu grupu Pizza Underground sniedzis koncertu.

Jaunākie foto liecina, ka 33 gadus vecā Kalkina dzīve beidzot nostabilizējusies, un viņam izdevies pārvarēt likstas, kas aktieri vajāja vairāku gadu garumā - Makolijs atkal atgriezies apritē un šobrīd viņš pievērsies mūzikai.

Kā vēsta ārvalstu mediji, aktierim arī esot izdevies nodibināt attiecības, un viņam jau vairākus mēnešus esot draudzene. Tāpat viņam izdevies uzvarēt smago cīņu ar heroīnu. Tiesa, narkotikas viņš aizstājis ar smēķēšanu, un dienā puisis mēdzot izļuļķēt līdz pat 60 cigaretēm. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!