Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Par vienu no skaistākajiem Holivudas pāriem reiz uzskatītie Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns šobrīd ir uz šķiršanās sliekšņa.

Amerikāņu aktrise Megana Foksa Losandželosas tiesā 25. novembrī iesniegusi laulības šķiršanas prasību, atsaucoties uz avotu tiesā, vēsta izklaides medijs "E!"

Prasības pieteikumā Foksa kā galveno šķiršanās iemeslu nosaukusi laulāto atšķirības, salabšana neesot iespējama. Turklāt viņa pieprasījusi arī pilnu aizbildnību pār abu kopīgajiem bērniem. Foksai un Grīnam ir trīs dēli. Foksa ir arī pamāte Grīna dēlam no viņa iepriekšējām attiecībām.

Megana Foksa un seriāla "Beverlihilsa 902010" aktieris Braiens Ostins Grīns apprecējās 2010. gadā. Pēc pieciem gadiem sieva devās uz tiesu ar laulības šķiršanas dokumentiem, taču jau drīz prasību atsauca, pāris savas attiecības sakārtoja.

34 gadus vecā Foksa un Grīns pašķīrās šī gada aprīlī, kad arī sāka dzīvot atsevišķi. Slavenību paparaci daiļo aktrisi drīz vien manīja kopā ar reperi "Machine Gun Kelly", un arī Grīns manīts dažādu dāmu sabiedrībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!