Foto: Privātais arhīvs
Jūnijā oficiāli tika šķirta Krievijas slavenākā aktieru pāra laulība – pēc skandālu virknes ardievas viens otram teica latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece un par Krievijas sekssimbolu dēvētais Pāvels Prilučnijs.

Pēc šķiršanās no – kā iepriekš pauda Muceniece – vardarbīgā vīra Prilučnija, vīrietis tomēr nav palicis par vientuļnieku.

Kamēr Agate Muceniece Maskavā aktīvi filmējas jaunos projektos, Pāvels Prilučnijs ar abu kopīgajiem bērniem devies baudīt vasaru kūrortā. Ar viņu kopā ir arī Prilučnija jaunā draudzene, seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise Miroslava Karpoviča, vēsta Krievijas slavenību tabloīdi.

Lai gan runas par to, ka tapis jauns aktieru pāris, Krievijas šovbiznesa aprindās cirkulē jau vairākas nedēļas, ne Prilučnijs, ne Karpoviča nav snieguši komentārus par savu attiecību statusu.

Tomēr medija "Super" rīcībā nonākuši ekskluzīvi paparaci foto. Tajos redzams, ka Prilučnijs, Karpoviča un Mucenieces bērni kopā atpūšas Krievijas anektētās Krimas kūrortpilsētā Jaltā.

Viņi apmetušies VIP viesu zonā netālu no pludmales, un dienas vada dažādās izklaidēs pie Melnās jūras. Prilučnijs labprāt dalās ar attēliem instagramā, taču nevienā no tiem nav redzama viņa jaunā mīlestība.

Vienlaikus tabloīdiem kļuvis zināms, ka arī Jaltā atpūtnieki atpazinuši slavenos aktierus, un viņu starpā esot romantiskas attiecības. Karpoviča esot atradusi kopēju valodu ar Mucenieces un Prilučnija bērniem – četrus gadus veco Miu un septiņgadnieku Timofeju.

Jau vēstīts, ka Mucenieces un Prilučnija laulība ilga deviņus gadus, vairākkārt nonākot publikas redzeslokā ar dažādiem skandāliem. Lai gan abu starpā valdot stipras "itāļu stila" jūtas, laulība nu oficiāli šķirta. Pāris vienojies arī par īpašumu sadali un dalītām rūpēm par bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!