Foto: AFI
Holivudas zvaigznes Hīta Ledžera noslēpumainās nāves izmeklēšanu apgrūtina tas, ka aktrise, viena no pasaules slavenākajām dvīnēm, Mērija Keita Olsena, kura neizskaidrojama iemesla dēļ pirmā uzzināja par Ledžera nāvi, kategoriski atsakās sniegt liecību, raksta "The Independent".

Mērijas Keitas advokāts paziņojis, ka aktrise ar izmeklētājiem tiksies tikai pēc tam, kad būs saņēmusi garantiju par pilnīgu juridisku neaizskaramību. Advokāts arī norādījis, ka viņa aizstāvajamai nav nekāda saistība ar zālēm, kas atrastas blakus mirušā ķermenim, un atzinis, ka nespēj iedomāties, kur Ledžers varējis dabūt tādus preperātus.

Mērija Keita bija tuva Ledžera draudzene un ir galvenā lieciniece viņa nāves lietā. Attiecībā uz aktrisi izmeklētājus mulsina vairāki neskaidri fakti. Ledžera istabene, kas atrada līķi, nezvanīja policijai, bet pirmo informēja Mēriju Keitu. Izmeklētāji ir neizpratnē, kādēļ aktrise, uzzinājusi par traģēdiju, notikuma vietā neieradās pati, bet gan atsūtīja savu miesassargu.

Ja pārrunas ar Mēriju Keitu nonāks strupceļā, aktrisei tiks nosūtīta tiesas pavēste, ar kuru saskaņā viņai nāksies stāties zvērināto priekšā.

Atgādināsim, ka 28 gadus vecais austrāliešu aktieris Hīts Ledžers tika atrasts miris savā Ņujorkas dzīvoklī šī gada 22. janvārī. Izmeklētāji izvirzījuši versiju, ka preperāti, kas izsaukuši aktiera nāvi, tikuši iegādāti ar viltotām receptēm, kas izrakstītas uz citas personas vārda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!