Foto: Vida Press

Apritējis gandrīz jau mēnesis, kopš pasaule uzzināja, ka par Holivudas sapņu pāri uzskatītie Breds Pits un Andželīna Džolija šķiras. Kopš tā laika neviens no bijušajiem laulātajiem plašākus komentārus par notikušo nav snieguši, bet privātas detaļas par slaveno laulību atklājuš daudzi ar pāri saistīti cilvēki.

Kad jau šķita, ka Pita un Džolijas šķiršanās jezga pierimusi, runāt nolēmis bijušais pāra miesassargs Marks Bilingems, kurš atklājis savu versiju par to, kā slavenie aktieri audzinājuši savas atvases.

Abi aktieri vairāk par visu baidījušies, ka kāds nolaupīs viņu bērnus, lai pieprasītu izpirkuma maksu. Šo baiļu dēļ viņi ļoti rūpējušies par bērnu drošību, izdevumam "The Sun" stāstījis bijušais miesassargs, kurš Pita un Džolijas apsardzi vadījis 18 mēnešus.

Aktieri Bilingemam ļoti uzticējušies un ļāvuši viņam bērnus vest, kurp vien sirds kāro, un miesassargs tik daudz laika pavadījis ar bērniem, ka sācis jau justies kā viņu tēvs. Pret citiem cilvēkiem, kas atradās bērnu tuvumā, vecāki izturējušies ar aizdomām. Uzmanīgi pārbaudīti pat profesionāļi no apsardzes dienesta.

Vecāku uzmanība ietekmējusi apsardzes dienesta darbu – tā kā Pits un Džolija ilgus gadus bijuši starp A kategorijas slavenībām, viņu apsargu pulks gadu gaitā arī pieaudzis. Kad Bilingems pieņēmis vēl cilvēkus, kuriem vajadzējis apsargāt sešas pāra atvases, viņam noteikts – apsargi bērnus var uzraudzīt tikai no noteikta attāluma un nekādā gadījumā nedrīkst viņiem pieskarties.

Jau vēstīts, ka par Džolijas un Pita laulības krīzi tapa zināms 20. septembrī. Kopš tā laika izskanējuši dažādi minējumi, kas novedis pie sapņu pāra šķiršanās, bet nedz Pits, nedz Džolija dažādās baumas nav komentējuši un rūpīgi slēpjas no sabiedrības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!