Foto: Vida Press
Covid-19 pandēmijas laikā siltas jūtas uzplaukušas starp 81 gadu veco aktieri Alu Pačino un 28 gadus veco Nūru Alfalhu – izskatīgu bruneti, kurai aiz muguras vairāki romāni ar turīgiem un gados krietni vecākiem slaveniem kungiem.

Nūra Alfalka nāk no bagātas kuveitiešu ģimenes, dzīvo ASV un figurē tās augstākajā sabiedrībā. Izskatīgā tumšmate savulaik bija mūziķa Mika Džegera (78) draudzene, tad satikās ar miljardieri Nikolasu Bergruēnu (60) un manīta arī blakus aktierim Klintam Īstvudam (91) – par pēdējo viņa izteikusies, ka ir tikai ģimenes draugi, nevis mīļotie.

Nu skaistule draudzējas ar 81 gadu veco Alu Pačino, noskaidrojis medijs "Page Six". Šonedēļ viņi manīti vakariņās pēc kādas mākslas izstādes atklāšanas. Kāds pietuvināts cilvēks medijam apstiprinājis, ka Pačino un Nūra ir kopā: "Viņi sāka tikties jau pandēmijas laikā. Nūra pārsvarā tiekas ar bagātiem vīriešiem, kādu laiku bija kopā ar Džegeru, tad ar Bergruēnu... Nūra ar Alu ļoti labi saprotas. Šķiet, ka vecuma starpība nav nekāda problēma, lai gan viņš ir vecāks par viņas tēvu," izteicies zinātājs.

Ne Pačino, ne Alfalka nav komentējuši savas attiecības. Pačino 2020. gadā pameta viņa iepriekšējā draudzene – izraēliešu aktrise Meitala Dohana, un Alfalka ir pirmā dāma, ar kuru viņš redzēts kopā pēc tam. 42 gadus vecā Dohana ir komentējusi, ka attiecībās ar Pačino vecuma starpība bijusi problēma: "Ir grūti būt kopā ar tik vecu vīrieti, pat ja tas ir Als Pačino," viņa teica kādam izdevumam.

Als Pačino nekad nav bijis precējies, taču viņa draudzeņu saraksts ir iespaidīgs. Aktierim ir trīs pieauguši bērni.

28 gadus vecā Nūra Alfalha ir uzņēmēja, kas strādā ar filmu producēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!