Foto: Vida Press

Aktieris Mikijs Rūrks (attēlā), kurš savulaik tika dēvēts par seksa simbolu un vienu no pievilcīgākajiem planētas vīriešiem, pēdējos gados veicis virkni plastisko operāciju. Tās uz viņa izskatu atstājušas graujošu iespaidu – kinozvaigznes seja ir pilnībā izķēmota.

Neveiksmīgo plastisko operāciju dēļ Rūrks ir gards kumosiņš sensāciju kārajiem paparaci, kas pacietīgi gaida katru izdevību iemūžināt aktieri jaunos kadros.

Šonedēļ 63 gadus vecais Rūrks piefiksēts Beverlihilzā. Fotogrāfi vīrieti iemūžinājuši vairākos momentuzņēmumos, kas jau atkal raisījuši karstu diskusiju par kinozvaigznes seju.

Bildes publicētas lielākajos slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos, un interneta komentētāji šausminājušies, ka Rūrka izskats kļuvis pagalam biedējošs un ērmīgāks nekā jebkad agrāk.

Anonīmie komentētāji šausminājušies, ka vīrietis sevi izķēmojis un ar plastiskajām operācijām iznīcinājis visas sava izskata labākās īpašības. Tiesa, par Rūrka aktiera talantu reti kurš šaubījies.

Daudzi izteikuši nožēlu, ka talantīgais aktieris ne tikai ar plastiskajām operācijām, bet arī boksa cīņām sagandējis savu agrāk tik pievilcīgo un daudzu apjūsmoto seju, kas vīrieša karjeras pirmsākumos ļāvusi viņam izsisties Holivudā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!