Foto: Vida Press

Savulaik slavenais Holivudas aktieris Mikijs Rūrks publiskojis fotogrāfijas, kurās redzams, kāds viņš izskatās pēc plastiskās operācijas. Pēdējā laikā bijušo siržu lauzēju biežāk dēvē par monstru, nevis aktieri, bet tagad Rūrks parādījis, kādas grūtības viņam nācies pārciest.

Šīs fotogrāfijas uzņemtas aptuveni pirms gada, taču ar plastiskajām operācijām Rūrks aizraujas jau sen - kopš laika, kad viņš atgriezās boksa ringā, tika pamatīgi apskādēts, bet esot aizgājis pie ”nepareizā cilvēka", kurš viņa seju sakropļoja vēl vairāk.

Rūrks, kuram šobrīd ir 60 gadi, ar amatieru boksu sāka nodarboties jau 1964. gadā, kad vēl bija tikai 12 gadus vecs. Nākamo desmit gadu laikā viņš aizvadīja 30 sacīkstes, no kurām 27 uzvarēja, bet trijās - zaudēja.

Septiņdesmito gadu sākumā Rūrks sāka apgūt aktiermākslu, bet kino pirmo reizi debitēja 1979. gada Stīvena Spīlberga filmā 1941, kurā viņam bija iedalīta gandrīz nepamanāma lomiņa.

Dažu gadu laikā Rūrks kļuva par vienu no spožākajām Holivudas jaunajām zvaigznēm, un visai veiksmīga karjera viņam bija līdz pat deviņdesmito gadu sākumam, taču, kad slava sāka bālēt, viņš nolēma atgriezties ringā.

Laikā no 1991. līdz 1994. gadam Rūrks profesionālajā ringā aizvadīja astoņas cīņas, no kurām nevienā nezaudēja (divi neizšķirti, sešas uzvaras, no kurām četras ar nokautu).

Tiesa, ringā Rūrks visai nopietni pabojāja savu seju, tāpēc drīz vien sāka aizrauties ar plastiskās ķirurģijas pakalpojumiem, kas gan nekādu lielo labumu viņam nav devuši.

Filmēties gan Rūrks gandrīz ne uz brīdi nav pārtraucis, un arī tuvākajā laikā gaidāmas vismaz sešas jaunas filmas ar viņa piedalīšanos, tostarp arī kulta filmas Grēku pilsēta (Sin City) trešā sērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!