Foto: Vida Press
Holivudas aktieris Mikijs Rurks parūpējies par savām mūža mājām – tās būšot Ukrainas Zagorcas ciemā. Jau pērn aktieris bija izteicies, ka vēlas tikt apglabāts Ukrainā.

Par to, ka slavenais aktieris vēlreiz paudis vēlmi atdusēties Ukrainā, vēstīja TV kanāla "Ukraina" korespondents Jurijs Gula, atsaucoties uz Rurka personīgā asistenta informāciju.

Rurka personīgais asistents Dmitrijs Korničuks pats nāk no Ukrainas. Dzīvojot Losandželosā, viņam ar Rurku izveidojušās ne tikai profesionāla rakstura attiecības, bet arī tuva draudzība, un sešu gadu laikā Dmitrijs aktierim daudz stāstījis par savu valsti, kā arī gatavojis viņam tradicionālos ukraiņu ēdienus.

Aktieris arī viesojies drauga dzimtenē, un Dmitrijs aizvedis Rurku uz kapsētu, kur guļ viņa vectētiņš. Zagorcas kapsētu kā savu izvēlējies arī Mikijs Rurks, un asistents apņēmies pēc aktiera nāves parūpēties par Rurka glabāšanu tieši tur, vēsta ārvalstu mediji.

Mikijam Rurkam šobrīd ir 67 gadi, un viņš aktīvi filmējas. Covid-19 pandēmijas dēļ aktieris martā bija iestrēdzis Rīgā, kur uzņem filmu "Warhunt". Rurks spēlē vienu no galvenajām lomām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!