Foto: DELFI

Septembrī pēc 16 gadu pārtraukuma pie TV skatītajiem atgriezās seriāls Sirdsmīļā Monika ar izcilo Mirdzu Martinsoni (attēlā) galvenajā lomā. Aktrise atklāj, ka filmēšanas laukumā joprojām jūtas tikpat enerģijas pilna kā Sirdsmīļās Monikas sākuma laikos.

"Visi man jautā - kāds ir mans enerģijas avots? Esmu pārliecināta, ka mana enerģijas devēja ir Latgale. Mana mamma ir dzimusi Latgalē, un no šī novada arī es smeļos savu enerģiju," sarunā ar DELFI Izklaidi spriež Martinsone.

Aktrise spriež, ka Latvijas daba un tajā atrodamie labumi arī ir tās lietas, no kā šejieniešiem vajadzētu smelties spēku. Brīnumlīdzekļi spēkam, možumam un veselībai nav jāmeklē veikalu plauktos - tie atrodami mūsu pašu dārzos un mežos.

"Es neēdu daudz, īpaši vasarā ēst prasās vismazāk. Izvēlos sezonas dabīgos vitamīnus - uzturā daudz lietoju ogas un dažādus zaļumus. Nevaru izcelt vienu produktu kā labāko, jo katram pašam jāizvēlas. Tas, kas derēs vienam, nederēs citam," baudīt dārza un meža veltes iesaka Martinsone.

Aktrise atzīstas, ka ar sajūsmu un nepacietību gaida Sirdsmīļās Monikas jaunās sērijas un saka lielu paldies arī skatītājiem, kuru interesi par viņas aktrises jaunumiem uztver kā vēl vienu iedvesmas un enerģijas avotu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!