Foto: Vida Press
60 gadu vecumā piektdien mūžībā devies daudzu iecienītu seriālu aktieris Lenss Rediks, raksta medijs "Page Six". Rediks vislabāk bija pazīstams ar Sedrika Danielsa lomu seriālā "Noklausīšanās" ("The Wire"), kur spēlēja piecu sezonu garumā.

Rediks atrasts miris savās mājās Kalifornijā. Lai gan nāves cēlonis vēl nav ofiicāli noteikts, avoti tiesībsargājošās iestādēs saka, ka Redika nāve iestājusies dabisku iemeslu dēļ.

23. martā uz ekrāniem jānonāk filmas "Džons Viks" ceturtajai daļai, Ņujorkā tā ceturtdien piedzīvoja pirmizrādi, taču Rediks uz to neieradās, tā vietā "Instagram" platformā publiskoja dažus attēlus kopā ar suņiem. "Gan uz ekrāna, gan ārpus tā nevienam nav nekāds pārsteigums, ka es mīlu lutināt savus suņus," attēlus parakstīja viņš.

Zīmīgi, ka tikai vienu dienu pirms savas aiziešanas Rediks sniedza interviju kādam radio, kurā ar labu vārdu pieminēja seriāla "Noklausīšanās" kolēģi Maiklu Viljamsu, kurš nomira 2021. gadā no narkotiku pārdozēšanas.

Lenss Rediks piedalījies arī filmās "Fringe", "Oz", "Lost", "Godzilla vs. Kong" un "Bosch", kā arī ierunājis videospēļu varoņus.

2011. gadā Rediks apprecējās, viņam ir trīs bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!