Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes krievu aktrise Agate Muceniece un aktieris Pāvels Prilučnijs vienojušies par nekustamo īpašumu sadali un uzturlīdzekļiem bērniem.

Atsaucoties uz kādu ģimenei pietuvinātu avotu, Krievijas medijs "Komsomoļskaja Pravda" raksta, ka slavenais aktieru pāris juridiski izšķirsies pēc Covid-19 pandēmijas beigām, bet jau tagad spējuši rast izlīgumu visā, kas attiecas uz pāra laulības laikā iegūtajām bagātībām.

Izdevums vēsta, ka Agate Muceniece pēc šķiršanās kļūs bagātāka nekā bijusi līdz šim. Tas galvenokārt saistīts ar faktu, ka viņas karjera kopš gada sākuma gājusi tikai augšup.

Iepriekš Muceniece bijusi spiesta atteikties no daudziem darba piedāvājumiem, jo Prilučnijs bijis greizsirdīgs vīrs un daudz ko nav atļāvis. Tagad aktrise strādā Krievijas Pirmajā kanālā, ir dalībniece šovā kanālā "Rossija", kā arī saņēmusi piedāvājumu dalībai kādā topošā interneta projektā, raksta "Komsomoļskaja pravda".

Strīdu par īpašumu sadalīšanu pāra starpā šobrīd neesot. Gan savrupnamu Piemaskavā, gan dzīvokli lielpilsētas centrā savulaik pircis Prilučnijs. Īpašumi pirkti ar hipotekāro kredītu palīdzību, un Prilučnijs šos aizņēmumus jau gandrīz atmaksājis. Ar sievas – tobrīd Latvijas pilsones Mucenieces – priekrišanu īpašumtiesības noformētas uz Prilučnija vārda.

Kā vēsta ģimenes pazinējs, vienošanās paredz, ka Prilučnijs paliek dzīvot mājā, bet Muceniece ar bērniem tur var ierasties jebkurā laikā. Savukārt Muceniecei paliek Maskavas dzīvoklis.

Finansiālu rūpēšanos par bērniem uzņēmies Prilučnijs, kurš arī līdz šim bijis dāsns. Runa gan nav par oficiālu uzturlīdzekļu maksāšanu jeb alimentiem; Prilučnijs solījis saviem diviem bērniem nodrošināt pienācīgu dzīves līmeni, raksta medijs.

Juridiska šķiršanās – ja līdz tādai vispār nonāks – varētu notikt pēc pandēmijas ierobežojošo pasākumu atcelšanas.

Tiesa, arī iepriekš pāra kopdzīvē notikušas pašķiršanās, taču strīdi nekad nav beigušies ar juridisku punktu laulībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!