Foto: Privātais arhīvs
Jau vairākas dienas dedzīgi tiek kulstītas mēles par krīzi Krievijā populārās latviešu aktrises Agates Muceneces un aktiera Pāvela Priļučnija laulībā. Šonedēļ izplatīts publisks paziņojums, ka abi nolēmuši cīnīties par to, lai laulību saglābtu.

Jau vēstīts, ka Muceniece aizvadītajā nedēļā publiski pavēstīja, ka viņas un Pāvela laulība ir "uz pauzes" un nav zināms, vai izdosies problēmas atrisināt. Savukārt Pāvels bija neapmierināts par fanu versiju, ka viņš sievu krāpis un vainojams pie attiecību krīzes, un mudināja visus nelabvēļus iebāzt savus minējumus sev pēcpusē.

Trešdien, 6. jūnijā, Muceniece atkal uzrunājusi savus "Instagram" sekotājus. Šoreiz viņa vēstījusi, ka abi ar Pāvelu nespējot dzīvot viens bez otra un darīšot visu, kas iespējams, lai laulību glābtu.

Muceniece arī kategoriski noliegusi nelabvēļu runas, ka viņa un Pāvels apzināti esot maldinājuši sabiedrību par nesaskaņām laulībā, lai tiktu pie publicitātes.

"Mēs nekad neko, īpaši, ja tas ir saistīts ar mūsu attiecībām, nedarām, lai tiktu pie lētas reklāmas," norādījusi Muceniece.

"Otrkārt, mēs pa šo laiku sapratām vienu lietu – mēs spējamam visu, tikai ne dzīvot viens bez otra," turpinājusi Muceniece, norādot, ka, lai gan abi ar Pāvelu esot pilnīgi atšķirīgi cilvēki, nolēmuši tomēr meklēt risinājumu, kas glābtu laulību.

Друзья, предрекая все, что пишут СМИ, и все ваши предположения, во первых, если кто-то из вас, решил, что мы ставили брак и отношения на паузу, ради пиара, смело отписывайтесь от нас! Мы НИКОГДА и ничего, особенно, если речь идёт о наших отношениях, не делаем ради дешевого пиара! Второе, мы за это время, поняли одно, мы можем все, но не можем жить друг без друга. Поэтому, несмотря на все наши внутренние разногласия, будем искать пути! Мы с Павлом правда, очень разные люди, но мы скорее всего крабики, которые нашли друг друга навсегда! А ещё, все кто любят друг друга, знайте, самое важное - разговаривать! #семья П.С я хочу верить, что так будет выглядеть наше фото в старости! @bugevuge

A post shared by Agata M (@agataagata) on Jun 5, 2018 at 11:15pm PDT

Atgādinām, ka Agate Muceniece, kura Latviju pameta 2008. gadā, Krievijā un ārpus tās robežām atpazīstamību guva, piedaloties populārajā jauniešu seriālā "Slēgtā skola", kuru demonstrēja arī Latvijā. Tieši seriāla filmēšanas laukumā uzplauka jūtas starp Agati un izskatīgo Pāvelu Priļučniju.

2011. gadā pāris salaulājās, bet slēpa šo faktu. Tikai pēc gada viņi oficiāli paziņoja par mainīto ģimenes statusu. Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem pārim piedzima dēls Timotejs, bet vēlāk – meita Mia.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!