Foto: Vida Press
64 gadu vecumā dzīves pavediens pārtrūcis amerikāņu aktrisei Lizai Loringai, kura pasaules mēroga slavu guva kā mazā Vensdeja slavenajā seriālā "Adamsu ģimenīte", raksta "Mail Online".

"Oriģinālā" un pati pirmā Vensdeja devusies mūžībā sestdien pēc tam, kad aktrises ģimene atvienoja viņu no dzīvību uzturošām sistēmām. Kā medijiem paskaidrojuši Lizas Loringas tuvinieki, aktrise bija piedzīvojusi stipru insultu, ko izraisījusi kaislīga smēķēšana un augsts asinsspiediens.

Liza Loringa atveidoja mazo Vensdeju ASV seriālā "Adamsu ģimenīte", spēlējot to 64 epizodēs laika posmā no 1964. līdz 1966. gadam. Aktrise bija 64 gadus veca. Četras dienas pirms nāves viņa piedzīvoja insultu.

Loringas ikoniskā Vensdija bija pati pirmā, pie šīs lomas viņa tika sešu gadu vecumā.
Foto: Vida Press

Vēlāk vairākas citas aktrises iemiesoja nopietno meitenīti ar bizēm, pēdējā laikā slavas spozmē gozējas Dženna Ortega, kura atveido Vensdeju jaunajā "Netflix" seriālā, kas jau guvis plašu popularitāti. Savulaik tādu baudīja arī Kristīna Riči, būdama 1991. gada filmas Vednesdeja.

Liza Loringa dzīves laikā bija precējusies četras reizes, viņai bija divas meitas, kuras bijušas līdzās, mātei aizejot mūžībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!