Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Agnese Budovska drīz pametīs skatuvi, lai dotos pirmsdzemdību atvaļinājumā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". 31 gadu vecā aktrise gaida savu otro mazuli.

Agnese Budovska spēlē izrādē "Debesjums", kas savu pirmizrādi piedzīvoja 12. janvārī, bet drīzumā viņa uz laiku no teātra atvadīsies, žurnālam apstiprināja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Lolita Grāvīte. Budovska 14. februārī piedalīsies "Shipsea" koncertā "Siltā gaismā", kas notiks turpat Nacionālajā teātrī.

Aktrise pati nav komentējusi grūtniecības faktu.

2021. gada vasarā Budovska (pirms kāzām – Cīrule) otro reizi apprecējās, kļūstot par aktiera Matīsa Budovska kundzi. Pārim jau ir viens bērniņš – trīsgadnieks Ferencs, un nu gaidāms viņa brālītis vai māsiņa.

Budovska kopš 2014. gada ir Latvijas Nacionālā teātra aktrise.

Viņa vairākkārt bijusi nominēta "Spēlmaņu nakts" balvai, 2016. gadā arī iegūstot gada jaunā skatuves mākslinieka balvu par lomu izrādē "Asins kāzas". Bet kinoskatītājiem viņa vislabāk zināma no lomām filmās "Homo novus" un "Pilsēta pie upes".

Arī Matīss Budovskis 2019./2020. gada teātra sezonā bija nominēts gada jaunā skatuves mākslinieka balvai par darbu izrādēs "Medības" un "Pagalms atdzīvojas", tomēr togad augstāko atzinību guva Matīsa kolēģis no Dailes teātra Kārlis Avots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!