Pasaulslavenā melnādainā modele Naomi Kempbela tagad ir tuvās attiecībās ar Krievijas nekustamo īpašumu magnātu, milhardieri Vladislavu Doroņinu, kurš sava lepnā dzīvesveida un tieksmes pēc skaistām sievietēm dēļ iesaukts par "Maskavas Donaldu Trampu".

Pēdējo reizi paparaci novērojuši Kempbelu un Doroņinu skūpstāmies uz miljardiera lepnās jahtas Francijas dienvidos netālu no Santropezas. Pāra attiecības nostiprinājušās pagājušajā mēnesī, kad 38 gadus vecā supermodele iepazīstinājusi Doroņinu ar 12 saviem vislabākajiem draugiem.  Pāris ir visu laiku kopā, kopš viņi satikās šī gada Kannu festivālā.

Doroņinam ir 46 gadi. Viņa īpašumu vērtība tiek lēsta 1,6 miljardu sterliņu mārciņu apjomā. Pietuvinātās personas dzeltenajai presei atklājušas, ka Naomi uzskata - tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena un viņa beidzot atradusi savu īsto vīrieti, kamēr Doroņins uzskata savu jauno mīļoto par dievieti. Tiek plānots publiski paziņot par saderināšanos. Tiesa gan, Naomi Kempbelai jau bijusi neveiksmīga saderināšanās ar supergrupas U2 basistu Adamu Kleitonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!