Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise un modele, deviņdesmito gadu kulta seriāla "Pludmales patruļa" ("Baywatch") zvaigzne Pamela Andersone aizvadītajā nedēļā nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa pielikusi punktu divus gadus ilgušajām attiecībām ar par viņu 18 gadus jaunāko franču futbolistu Adilu Ramī, un abu šķiršanās izvērtusies visnotaļ vētraina.

Jau vēstīts, ka Andersone savu bijušo draugu nodēvēja par "briesmoni" un apsūdzēja viņu neuzticībā. Aktrise sociālajos tīklos nāca klajā ar paziņojumu, ka mīļotais esot vadījis dubultu dzīvi un paralēli attiecībām ar viņu ticies arī ar kādu citu sievieti.

Vēlāk Andersone sīkākas šķiršanās detaļas un iemeslus izklāstījusi savā oficiālajā labdarības fonda mājaslapā, kur viņa publiskojusi saraksti ar Ramī mīļāko.

Atklājies, ka Ramī Andersoni krāpis ar savu bijušo draudzeni, viņa abu dēlu māti Sidonī Bjemonti. Pāris bija pašķīries, bet 2017. gadā atkal uzsāka romānu. Futbolists tolaik jau bija kopā ar Pamelu.

Abas sievietes viena otrai sarakstē izklāstījušas savas attiecības ar futbolistu. Bjemonte apgalvojusi, ka Ramī visu šo laiku viņu mānījis un apgalvojis, ka attiecības ar Pamelu esot tikai platoniska draudzība un romantika tiek uzspēlēta, lai gūtu publicitāti presē.

Tikmēr Andersonei Ramī visu šo laiku bija klāstījis, ka viņš un Bjemonte esot tikai labi draugi, kuri dala rūpes par abu kopīgajiem bērniem.

Pamela sarakstē Bjemontei uzsvērusi, ka viņai ar Ramī bijušas romantiskas attiecības divus gadus. Abi pat esot iegādājušies kopīgu māju Francijā.

Sieviešu sarakste bijusi ļoti draudzīga – Andersone un Bjemonte viena otru uzmundrinājušas un jutušas līdzi par futbolista meliem. Sievietes arī norunājušas satikties un kopā iedzert kafiju.

Andersone par Ramī atklājusi arī visai neglītas epizodes. Aktrise apgalvojusi, ka mīļotais centies viņu kontrolēt, liedzis tikties ar draugiem, rīkojis skandālus un fiziski viņu iespaidojis.

"Viņš teica, ka nedrīkstu lietot alkoholu tad, kad viņa nav blakus. Tas bija cietums. Es neko tādu pirms tam nebiju redzējusi. Viņš teica, ka es esot slima un man jāārstējas. Reizēm viņš bija ļoti nežēlīgs. Viņš mani rāva aiz matiem un svaidīja pagājušovasar Losandželosā. Jo es pēc fotosesijas kopā ar draugiem devos uz viesnīcu," klāstījusi Andersone. Esot bijušas arī citas epizodes, kad Ramī pacēlis roku.

Aktrise sarakstē vēstījusi, ka viņa vairākkārt mēģinājusi pārtraukt attiecības ar futbolistu, tomēr viņš allaž izlūdzies piedošanu.

Savukārt pats Ramī Andersones apsūdzības noliedzis un nodēvējis par meliem.

"Es teikšu īsi un kodolīgi – kā jau iepriekš minēju, savas privātās dzīves detaļas, kas saistītas ar Pamelu, es neapspriedīšu. Bet es tikai gribu pateikt, ka šīs apsūdzības par vardarbību ir nepatiesas, un es ar to nesamierināšos," publiskā paziņojumā norādījis Ramī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!