Foto: Vida Press

55 gadus vecais aktieris Nikolass Keidžs pamanījies nonākt tabloīdu ziņu virsrakstos. Tiek vēstīts, ka kinozvaigzne aizvadītās nedēļas izskaņā Lasvegasā apprecējies, bet četras dienas vēlāk jau iesniedzis laulības anulēšanas prasību.

Izdevuma "People" rīcībā nonākuši tiesu dokumenti, kas liecina, ka trešdien, 27. martā, aktieris iesniedzis prasīju anulēt viņa laulību ar grima mākslinieci Ēriku Koiki (abi attēlā).

Tiek ziņots, ka laulība Lasvegasā oficiāli noslēgta un arī stājusies spēkā svētdien. Nedz aktieris, nedz viņa topošā bijusī sieva nekādus komentārus presei nav snieguši.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie ārzemju mediji vēsta, ka Keidžs un par viņu ievērojami jaunākā Koike savas attiecības nekad nav afišējuši. Paparaci pirmoreiz abus kopā piefiksēja pērn pavasarī Puertoriko.

Keidžs ir bijis precējies trīs reizes. Viņa pirmā laulība ar aktrisi Patrīciju Arketi ilga no 1995. gada līdz 2001. gadam.

Gadu pēc šķiršanās no pirmās sievas Keidžs mija gredzenus ar Elvisa Preslija meitu Lizu Mariju Presliju, bet šī savienība ilga tikai divus gadus.

Aktiera trešā laulība bija ar Alisu Kimu. Kāzas tika svinētas 2004. gadā, gadu vēlāk pieteicās abu kopīgais dēliņš Kals-Els. Savukārt 2016. gadā mediji ziņoja, ka laulība tiek šķirta. Keidžam ir arī 28 gadus vecs dēls no viņa agrākajām attiecībām.

Arī Koike bijusi vienreiz precējusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!