Foto: AFP/Scanpix
Holivudas dziedošā aktrise Dženifera Hadsone izsludinājusi 100 000 ASV dolāru (54 900 latu) lielu atlīdzību par palīdzību pazudušā māsas dēla meklēšanā. Septiņus gadus vecais Džūlijens Kings pazudis pēc Čikāgā notikušas apšaudes, kuras laikā bojā gāja Hadsones māte un brālis.

Puisēna meklēšanā iesaistījusies štata policija, un tiek gaidīts, ka palīdzību sniegs arī ASV Federālais Izmeklēšanas birojs (FIB). Masu mediji, sadarbojoties ar policiju, aktīvi izplata pazudušā zēna fotogrāfijas, tomēr līdz šim tas nav devis nekādus rezultātus.

Šī gada 24. oktobrī, savās mājās mirusi tika atrasta 57 gadus vecā Hadsones māte Dārnela Donersona un 29 gadus vecais aktrises brālis Džeisons Hadsons. Policija pieļauj, ka slepkavības paveiktas ģimenes strīda dēļ, un arestējusi aktrises māsas vīru Viljamu Belforu, kurš liktenīgajā dienā atradies nogalināto mājā.

Savu līdzjūtību aktrisei izsacījis arī ASV prezidenta amata kandidāts Baraka Obama, sakot, ka viņš "lūdz Dievu par māsas dēla atrašanu".

Divdesmit sešus gadus vecā Hadsone kļuva pazīstama kā televīzijas šova American Idol dalībniece, kā arī ar lomu filmā Dreamgirls (Sapņu meitenes), par kuru aktrise saņēma ASV kinoakadēmijas Oskara balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!