Foto: Vida Press

Trešdien ārvalstu medijus pāršalca vēsts, ka amerikāņu aktrise, seriāla "Friends" zvaigzne Dženifera Anistone 47 gadu vecumā beidzot ir sava un vīra Džastina Terū (abi attēlā) pirmdzimtā bērna gaidībās. Sievietes preses pārstāvis šīs runas noliedzis.

Šāds secinājums tika izdarīts, balstoties uz fotogrāfijām no Anistones un Terū atpūtas brauciena uz Bahamu salām. Papraci aktrisi bija izdevies iemūžināt bikini, un sievietes ķermeņa aprises daudziem bija likušas domāt, ka viņa ir stāvoklī.

Baumas par Anistones grūtniecību izplatīja izdevums "InTouch". Savukārt aktrises preses pārstāvis drīz vien šīs runas centies atspēkot, noliedzot ziņas par gaidāmo "brīnumbērniņu".

Filmu zvaigznes pārstāvis izdevumam "Entertainment Tonight" apgalvojis, ka Anistone nav stāvoklī un "InTouch" sensacionālā ziņa par grūtniecību ir safabricēti meli.

Pārstāvis skaidrojis, ka Bahamu salās bikini iemūžinātās Anistones vēderiņš bijis nedaudz apaļāks, jo viņa pirms tam ieturējusi gardu, sātīgu un prāvu pusdienu porciju.

To, ka runas par grūtniecību ir stipri pārspīlētas, apliecinājusi arī pati Anistone. Viņa nesen kopā ar vīru no Bahamu salām atgriezusies atpakaļ Ņujorkā.

Pārīti ceturtdien piefiksējuši paparaci. Izskatījies, ka Anistone apzināti centusies parādīt un kamerām atklāt savu pieguļošā krekliņā tērpto plakano vēderiņu, lai apliecinātu, ka viņa nav stāvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!