Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes Krievijā slavenā aktrise Agate Muceniece pēc laulības šķiršanas ar aktieri Pāvelu Prilučniju filmēsies kopā ar viņu. Abu laulība oficiāli šķirta 15. jūnijā.

Tiesa Maskavā Mucenieces un Prilučnija šķiršanās lietu sāka izskatīt 1. jūnijā bez pāra fiziskas klātbūtnes. Pirmdien abu laulība oficiāli izšķirta, raksta Krievijas tabloīdi.

Abus bijušos laulātos tiesā pārstāvēja viņu juristi. Aktieri jau iepriekš bija vienojušies par īpašumu sadali un materiālajām rūpēm par diviem bērniem.

Krievijā tiks filmēta otrā sezona seriālam "Būrī", kurā vienu no galvenajām lomām atveido latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece. Seriāla producents un viens no aktieriem ir Pāvels Prilučnijs.

Viņa izdevumam "Marie Claire" atklāj, ka gatavojas seriāla filmēšanai, vienlaikus neesot bijusi droša, vai loma "Būrī" viņai būs arī seriāla otrajā sezonā.

Aktrise arī pastāstīja, ka nāksies spēlēt kopā ar Pāvelu Prilučniju. Muceniece pauž neziņu par to, kā gan būs strādāt kopā ar šķirto vīru. Attiecības starp abiem ir versmainas joprojām.

"Nevaru iedomāties, kā varēsim strādāt ar Pāvelu filmēšanas laukumā. Taču, šķiet, dramaturģija starp mūsu tēliem no tā kļūs tikai interesantāka," viņa uzskata.

Filmēšana sāksies šā gada augustā Kaļiņingradā, vēsta Krievijas mediji.

"Būrī" ir asa sižeta seriāls, kas vēsta par vīru vārdā Sergejs, kurš septiņus gadus pavadījis cietumā par narkotiku glabāšanu un pēc tam iznācis brīvībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!