Foto: EPA/LETA
Demija Mūra un Eštons Kačers oficiāli pabeiguši savu sarežģītu laulības šķiršanas procesu. Slavenie aktieri tikuši galā ar savām finanšu domstarpībām un parakstījuši šķiršanas dokumentus, vēsta ārvalstu masu mediji.

"Eštons un Demija parakstījuši šķiršanas papīrus. Tuvākajā laikā viņi plāno iesniegt dokumentus tiesā, lai oficiāli pielikt punktu šai laulībai," aģentūra "Itar Tass" citē kādu pāra draugu.

Zvaigžņu pāra kopīpašuma vērtība sasniedz 285 miljonus ASV dolāru. Turklāt Demijas kontos ir daudz vairāk naudas, kas gan viņai netraucēja pieprasīt no vīra alimentus. Tāpat viņa vēlējās, lai Kačers viņai palīdzētu pabeigt remontu Ņujorkas dzīvoklī, kurš maksā 15 miljonus ASV dolāru. No marta līdz augustam pāris intensīvi risināja savas domstarpības.

Lai gan Kačers sācis ļoti labi pelnīt un nesen kļuvis par vislabāk apmaksāto televīzijas aktieri, viņš nevēlējās izmaksāt sievai viņas pieprasīto summu.

Šķiroties ar Brūsu Vilisu, Mūra saņēma 90 miljonus dolāru.

Demija Mūra un Eštons Kačers faktiski šķīrušies 2011.gada novembrī, un šķiršanās iniciatore bija Mūra. Par attiecību saraušanas iemeslu kļuva ziņas par Kačera aizraušanos ar jauniņo aktrisi Saru Lilu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!