Foto: F64
Tautā mīlētā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe (attēlā) priecājas par to, ka Latvijā joprojām svin 8. martu, un atklāj, ka šajā dienā teātra kolēģi ik gadu sagādā dāmām īpašus pārsteigumus.

"Dailes teātrī sieviešu diena vienmēr bijusi īpaša. Teātra vīrieši vienmēr sveic mūs, sievietes, ar īpašām dāvanām, piemēram, šogad mums tika dāvināti kosmētikas komplekti ar dažādiem krēmiem pavasara svaigumam un, protams, ziedi.

Pēcpusdienā teātra vīrieši rīko speciālu koncertu savām teātra sievietēm, cienā ar konjaciņu," sarunā ar DELFI Izklaide Sieviešu dienas tradīcijas teātrī atklāj Dreģe.

Dāmas Dailē tiek godinātas jau izsenis. "Teātrī 8. marts allaž bijusi amizanta prieka diena. Cik tad nu mēs, aktieri, varam atļauties palutināt paši sevi! Šī ir retā reize, kad koncerts tiek taisīts pašiem, ne apmeklētājiem. Un mūsu vīriešiem izdomas netrūkst!

Ir bijis tā, ka pie dežuranta atstāta zīmīte, kurā aprakstīti norādījumi, kā tikt pie dāvanas. Reizēm dāvanā saņemti pat tūrisma ceļojumi. Vecākām aktrisēm, kuras vairs aktīvi neuzstājas, sūta šokolādes kastes," stāsta aktrise, kura patīkamas dāvaniņas 8. martā saņem arī no sava talanta cienītājiem.

Patīkamu pārsteigumu aktrisei sagādājis jaunais aktieris Kristaps Rasims, pasniedzot ziedu pušķi.

"Tik patīkami saņemt ziedus no jaunā Romeo! Var jau teikt visu ko par to 8. martu, bet mans viedoklis - svētku nekad nevar būt par daudz, it īpaši tādu, kuros tiek godinātas sievietes un māmiņas. Sievieti nekad nav iespējams pārāk daudz godināt," uzskata tautas mīlētā aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!