Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrises, dvīņumāsas Mērija Keita un Ešlija Olsenas paudušas, ka ir "dziļās sērās" saistībā ar aktiera Boba Sageta pēkšņo nāvi. Viņas ar Sagetu burtiski izauga seriāla "Pilna māja" filmēšanas laukumā.

"Bobs bija vismīlošākais, dāsnākais un iejūtīgākais cilvēks. Mēs esam dziļi apbēdinātas, ka viņa vairs nav ar mums, taču zinām, ka viņš turpinās būt mums līdzās un virzīs mūs tālāk tikpat graciozi, kā līdz šim," svētdienas vakarā ar paziņojumu ASV tabloīdiem klajā nāca Mērija Keita un Ešlija Olsenas.

Šobrīd 35 gadus vecās māsiņas Olsenas seriālā "Pilna māja" atveidoja mazulīti Mišelu Taneri – Boba Sageta atveidotā varoņa Denija Tanera meitu. Dvīnes seriālā filmējās pamīšus, un burtiski uzauga filmēšanas laukumā laika posmā no 1987. gada, kad seriālu sāka uzņemt, līdz 1995. gadam.

Olsenas arī pēc seriāla filmēšanas īstajā dzīvē turpināja uzturēt draudzību ar Bobu Sagetu, kurš, kā jau ziņots, svētdien tika atrasts miris "Ritz-Carlton" viesnīcā Orlando. Aktieris miris 65 gadu vecumā.

Policija turpina noskaidrot Sageta pēkšņās nāves iemeslus, taču jau tagad zināms, ka nāve nav bijusi vardarbīga un nav saistīta ar narkotikām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!