Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Iemeslu patrīt mēles sensāciju kārajiem britu tabloīdiem šonedēļ sniegusi amerikāņu aktrise, deviņdesmito gadu sekssimbols Pamela Andersone. Viņa TV intervijā devusi divdomīgu mājienu par savām attiecībām ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Sestdien, 3. martā, britu televīzijas kanālā ITV tiks translēta žurnālista un TV personības Pīrsa Morgana sarunšova "Life Stories" epizode, kuras viešņa būs Andersone. Pirmizrādes priekšvakarā britu mediji steidz izklāstīts visnotaļ pikantu ieskatu intervijā.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", kulta seriāla "Baywatch" zvaigzne, kurai pērn jūlijā apritēja 50 gadi, intervijā vaļsirdīgi pļāpājusi par savu privāto dzīvi un attiecībām ar vīriešiem. Andersone pieminējusi arī Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, dodot divdomīgu mājienu, kas daudzus vedinājis domāt, ka starp abiem agrāk bijusi romantiska dzirksts.

Andersone intervijā pastāstījusi, ka kopš 2009. gada, kad viņai izdevās panākt, lai Putins aizliedz roņu medības, abi turpina uzturēt kontaktu. Viņa pat saņēmusi ielūgumu uz Krievijas prezidenta inaugurācijas ceremoniju 2012. gadā, bet dažādu apsvērumu dēļ toreiz nav devusies uz Maskavu.

"Es toreiz neaizbraucu, bet ir bijuši daži... mēs dažas reizes esam bijuši vienā un tajā pašā vietā kopā," noslēpumaini sacījusi Andersone, piebilstot, ka "man ar Krieviju ir lieliskas attiecības".

Šis nelielais intervijas izrāvums ātri vien izplatījies britu medijos, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par to, kādas tieši ir Andersones un Putina savstarpējās attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!